Overstappers

Helaas kan het gebeuren dat de samenwerking tussen jou en je bewindvoerder niet goed verloopt. Wanneer de situatie onwerkbaar is geworden, waardoor je het vertrouwen in je bewindvoerder bent kwijtgeraakt, is het mogelijk om aan de Rechtbank voor te leggen dat je wilt veranderen van bewindvoerder. Je dient dan een verzoekschrift in. Hierbij kunnen wij je helpen.

Wat ons kenmerkt is dat we het belangrijk vinden dat jij goed op de hoogte blijft over alle werkzaamheden die we voor je verrichten en wat de status is van jouw financiƫle situatie. Je kunt daarom altijd inloggen op een digitaal portaal. Daarnaast zijn we telefonisch goed bereikbaar, wij nemen uitgebreid de tijd voor je vragen en opmerkingen. Vanuit onze christelijke overtuiging is respect, gelijkwaardigheid en professionaliteit erg belangrijk.

Wanneer je geen fijne ervaring hebt met je huidige bewindvoerder, is het bij de overstap naar een andere bewindvoerder, extra belangrijk dat je kritisch bent in de keuze wie jouw nieuwe bewindvoerder wordt. Wij vinden dat er sprake moet zijn van een wederzijdse klik. Om die reden plannen we graag eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in. We horen graag waar de relatie met je huidige bewindvoerder op stuk gelopen is, zo kunnen we ook een goede inschatting maken of een verzoek tot wijziging van een bewindvoerder, kans van slagen heeft.

Wil je meer weten over wie wij zijn en waar we voor staan? Lees verder op deze website, zo krijg je alvast een beetje een beeld van wie wij zijn, wat we doen en waar we naar streven.

“Ik zit nu al bijna 2 jaar bij MG bewindvoering Ik ben erg tevreden over deze bewindvoerders! Waar mijn vorige bewindvoeringskantoor er een zooitje van maakten Hebben Jaline en Julia al heel snel een duidelijk overzicht voor mij gemaakt, wat mij heel veel rust gaf, mijn leefgeld altijd op tijd op mijn rekening, komen hun afspraken na. denken mee, goede en snelle communicatie ook op de mail, wat erg prettig is!!  En je weet waar je aan toe bent. Van mij krijgt dit kantoor een dikke 10! Ik zal t iedereen aanraden!”