M&G Bewindvoering

M&G Bewindvoering

M&G Bewindvoering biedt verschillende diensten aan: bewindvoering, budgetbeheer en ook zijn wij inzetbaar voor bepaalde juridische diensten. Ook bieden wij PGB beheer en zijn we gespecialiseerd in het verzorgen van financiën voor de meest kwetsbare doelgroepen, zoals (verstandelijk) gehandicapten en (dementerende) ouderen.

Er kunnen verschillende situaties zijn waardoor het inschakelen van hulp in de vorm van beschermingsbewind of budgetbeheer noodzakelijk is. Bijvoorbeeld wanneer je ziek bent (geworden), last hebt van psychische problemen, een beperking hebt of verslaafd bent (geraakt). Maar ook wanneer er een heftige situatie heeft plaatsgevonden (zoals echtscheiding of overlijden) kan het zijn dat al het andere in je leven naar de achtergrond is verdwenen, waardoor je het gevoel hebt de regie over je geldzaken en administratie te zijn kwijtgeraakt.

Als je (hierdoor) schulden hebt, sta je onder grote druk. Uit onderzoek is gebleken dat door schulden chronische stress ontstaat. Door deze stress is het lastiger om verstandige plannen voor de lange termijn te maken. Je maakt sneller impulsieve en onverstandige beslissingen waardoor de schulden zich opstapelen. M&G Bewindvoering helpt je graag deze vicieuze cirkel te doorbreken.

Misschien ben je gewend om altijd alles alleen te doen, of ervaar je een gevoel van schaamte over de situatie waar je in zit. Dan kan het moeilijk zijn om je financiën aan een ander uit handen te geven. Wij zijn ons er als bewindvoerders van bewust dat het ingrijpend is om je financiën en administratie aan een ander over te laten. M&G Bewindvoering gaat dan ook respectvol en integer met je situatie om. Wij zijn er om samen je problemen op te lossen, niet om je te veroordelen. Samen met jou maken we een realistisch plan voor de lange termijn, zodat je weer met vertrouwen vooruit kunt kijken naar de toekomst!

Herken je jezelf of iemand anders in bovenstaande omschrijving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.