Wie zijn wij?

M&G Bewindvoering wordt met veel enthousiasme gerund door twee bedreven duizendpoten. In 2017 besloten Julia Mulder en Jaline Groen samen de handen ineen te slaan. Kwaliteit en deskundigheid staat bij M&G Bewindvoering hoog in het vaandel.

 

Julia Mulder 

Julia Mulder heeft bij verschillende kantoren als professioneel bewindvoerder gewerkt. Diverse aspecten van het uitvoeren van beschermingsbewind spreken haar aan:

“Ik houd van cijfers maar tegelijk vind ik het ook een prachtige taak om mijn medemens te helpen. Beschermingsbewind is een mooie combinatie van beide.”

Open, eerlijk en transparant zijn naar cliënten, zijn voor Julia Mulder de sleutelwoorden:

“Je geeft als klant door het uit handen geven van je financiën, een stuk van je zelfstandigheid op. Ik vind het belangrijk dat een bewindvoerder zich hiervan bewust is (en blijft).”

 

 

 

 

 

 

Jaline Groen 

Naast professioneel bewindvoerder is Jaline Groen jurist. Met veel plezier en passie zet zij zich in voor mensen die om wat voor een reden dan ook, financiële of juridische hulp nodig hebben:

“Ik ben van mening dat dé grote valkuil van bewindvoeringskantoren is dat er te veel klanten worden aangenomen, (of dat er te weinig personeel aanwezig is) en dat er vaak inefficiënt wordt gewerkt. Hierdoor worden er onnodig veel fouten gemaakt, is er te weinig persoonlijke tijd en aandacht voor alle klanten en is de werkdruk vaak te hoog. M&G Bewindvoering heeft de overtuiging dat het allemaal beter kan, nee ast professioneel bewindvoerder is Jaline Groen jurist. Met veel plezier en passie zet zij zich in voor mensen die om wat voor een reden dan ook, financiële of juridische hulp nodigsterker nog, dat het allemaal beter moét. Daar maken wij ons graag hard voor!”