Wie zijn wij?

M&G Bewindvoering wordt met veel enthousiasme gerund door twee bedreven duizendpoten. Kwaliteit en deskundigheid staat bij M&G Bewindvoering hoog in het vaandel.

Gerjan Geertsma

Gerjan Geertsma heeft vanaf 2001 ervaring in de schuldhulpverlening en beschermingsbewind. Diverse aspecten van het uitvoeren van beschermingsbewind spreken hem aan:

“Van nature ben ik resultaatgericht, met daarbij het belang van de ander duidelijk voor ogen. Daarnaast vind ik het interessant en belangrijk om op de hoogte te blijven van diverse maatschappelijke ontwikkelingen en vernieuwingen binnen mijn vakgebied. De combinatie van het werken met mensen, financiële zaken en verschillende soorten regelgeving, maakt dat ik mijn werk boeiend en uitdagend blijf vinden.”

Open, eerlijk en transparant zijn naar cliënten, zijn voor Gerjan Geertsma de sleutelwoorden:

“Het mooie aan het werken als bewindvoerder vind ik dat elke situatie anders is en dat iedereen daarin ook iets anders nodig heeft om rust in zijn of haar financiële situatie te krijgen. Je draagt als bewindvoerder een grote verantwoordelijkheid, omdat je de zaken van een ander beheert. Daarom vind ik het ook erg belangrijk om in goed contact te blijven met mijn cliënten.”

 

 

Jaline Groen 

Naast professioneel bewindvoerder is Jaline Groen jurist. Met veel plezier en passie zet zij zich in voor mensen die om wat voor een reden dan ook, financiële of juridische hulp nodig hebben:

“Ik ben van mening dat dé grote valkuil van bewindvoeringskantoren is dat er te veel klanten worden aangenomen, (of dat er te weinig personeel aanwezig is) en dat er vaak inefficiënt wordt gewerkt. Hierdoor worden er onnodig veel fouten gemaakt, is er te weinig persoonlijke tijd en aandacht voor alle klanten en is de werkdruk vaak te hoog. M&G Bewindvoering heeft de overtuiging dat het allemaal beter kan, nee ast professioneel bewindvoerder is Jaline Groen jurist. Met veel plezier en passie zet zij zich in voor mensen die om wat voor een reden dan ook, financiële of juridische hulp nodigsterker nog, dat het allemaal beter moét. Daar maken wij ons graag hard voor!”